Winddichte ruwbouw Vremde

  • Bouwsoort
    Hedendaags
  • Locatie
    Vremde

Rijwoning in Vremde met brede voorgevel

Met een breedte van 11 meter woont de familie Bauwens achter een brede voorgevel in deze dorpswoning. “We wonen nu enkele jaren in deze gezellige woning. Vroeger stond hier een oud boerderijtje dat tot de grond is afgebroken,” vertelt Wouter Bauwens.

Winddichte ruwbouw

De familie nam zelf een architect onder de arm. Aannemer Faes Bouwonderneming (overname door Tim Building) zorgde in samenspraak met de architect en de familie voor de volledige ruwbouw.

Even bellen voor akkoord

“Onze bouwaannemer heeft onze woning tot in de puntjes verzorgd. De vakmannen legden alles goed uit en namen altijd de juiste beslissing. Alles gebeurde in overleg met ons. Soms werd er beslist op de werf zelf, soms werd er even gebeld om ons akkoord te vragen, zodat we nooit voor voldongen feiten stonden. Er was regelmatig overleg.”

Achterbouw met brede ramen

Opvallend is de achterbouw met brede ramen waar de keuken is gevestigd. Het toont een huis met  veel open ruimtes. Het gezin Bauwens is gelukkig in deze woning in het hartje van Vremde, een dorp met circa 2.000 inwoners. Een aangename buurt en alles is op loopafstand te bereiken. Tevreden in Vremde!