Water- en winddicht of casco bouwen

Inclusief buitenschrijnwerk en dakwerken

Wij leveren uw nieuwbouw winddicht (casco) op, dus voorzien van alle buitenschrijnwerk, inclusief deuren en ramen. Ook structurele dakwerken behoren tot onze specialiteiten (dakconstructie, dakbedekking en aanpassingen). Zo is uw huis binnen volledig beschermd. En is het ook waterdicht. Onze metselwerken zijn van de hoogste kwaliteit. 

Aannemer van fundering tot dak 

Een winddichte ruwbouw zetten

Als u Tim Building inschakelt voor de winddichte ruwbouw van uw toekomstige woning, heeft u dus geen tot in de details afgewerkt huis, maar een ‘ruwe’ casco-woning met een stevige fundering, beschermd door een goed afgesloten dak. Wij verzorgen alles, van de fundering tot het dak. En op voorhand weet u perfect welke materialen we zullen gebruiken.

Topwerk tot in de kleinste voeg

Metselwerken voor nieuwbouw en renovatie

Onze metsers zijn onze koningen. Ze metselen voor nieuwbouw maar ook voor renovaties: afbreken van muren, plaatsen van tussenmuren, herstellen van scheuren of barsten en/of dichtmetselen van ramen of deuren. Waar u zeker mag van zijn: vakmanschap (klassiek metselwerk, verlijmen zonder voeg, …) en een hoge persoonlijke betrokkenheid. Wij bouwen alsof het voor onszelf is.