Nieuwbouw: Moderne halfopen bebouwing te Ruisbroek

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Modern
  • Locatie
    Ruisbroek

Het nauwe contact met Tim Building geeft extra vertrouwen!

Op aanraden van haar collega - wegens goede ervaringen - is ook Katrijn in zee gegaan met Tim Building! Want als je alleen een huis wil zetten, is het belangrijk dat je een goed contact hebt met de aannemers. En dat is bij Tim Building steeds het geval. 

In haar zoektocht naar een aannemer vond Katrijn het belangrijk dat ze nauw contact had met de aannemer. Dat zorgt ervoor dat je toch net iets gemakkelijk kan communiceren zodat alles vlot verloopt. Het eerste gesprek met Tim Building was dan ook heel aangenaam, waardoor ze meteen overtuigd was om met ons in zee te gaan. 

 

De enige vereiste? Dat het praktisch is.

Voor Katrijn is het vooral belangrijk dat haar huis praktisch is. Met 2 kinderen en dus 3 slaapkamers in combinatie met een iets kleinere bouwgrond en een halfopen bebouwing was dit dus essentieel. Modern en praktisch waren haar enige vereisten. En dat heeft Tim Building helemaal waargemaakt. 

Het huis is zeer modern aangekleed, met een gemetste rode gevelsteen en een plat dak zorgden we voor een moderne look en komt het huis helemaal tot zijn recht. Omdat het huis met 3 slaapkamers niet zo groot is, zorgden we met deze kleuren en de juiste indeling voor een modern huis dat toch ruim aanvoelt. 

 

Extra vertrouwen en een vlotte samenwerking = aanrader! 

Het contact met werfleider Patrick verliep zeer goed. Wanneer ze vragen had, kon ze steeds bij hem terecht en werd ze meteen geholpen. Dat direct aanspreekpunt zorgde voor extra vertrouwen en een vlotte samenwerking! 

Bouwen met een persoonlijke aanpak? Neem hier contact op! 

 

Alles verliep steeds heel vlot bij Tim Building. De opvolging ging goed en werd steeds op tijd gecommuniceerd, hierdoor was Katrijn zelf ook steeds op de hoogte en kon ze met een gerust hart verder. Ze is dan ook zeer tevreden over Tim Building en haar huis. Een absolute aanrader volgens haar!   

Ook overtuigd van een samenwerking met Tim Building? Contacteer ons!