Bouwbedrijf nieuwbouw en renovatie

Bouw of verbouwplannen?

Een fundering laten gieten? Verbouwen? Kant-en-klaar? Het bouwteam van Tim Building spant zich elke dag in om bouwpareltjes af te leveren. Met een passie voor verfijnd ruwbouwwerk en winddichte ruwbouw realiseren wij mee uw droomwoning of –appartement, waarbij we de planning heel kort opvolgen.

 • Een stevige fundering laten maken?

  Ruwbouw: riolering, fundering gieten en betonwerken

  Rioleringswerken en funderingen zijn een belangrijk deel van de ruwbouw. Het plaatsen van een nieuwe riolering of het vernieuwen van oude rioleringen laat u beter aan een specialist zoals Tim Building. Wij verzorgen betonwerken, maar ook alle verbouwings- en renovatiewerken. Indien nodig doen we eerst aangepaste grondwerken om zo een stevige basis voor uw woning te bouwen.

 • Inclusief buitenschrijnwerk en dakwerken

  Winddichte ruwbouw (casco) en metselwerken

  Wij leveren uw nieuwbouw winddicht of casco op, dus voorzien van alle buitenschrijnwerk, inclusief ramen en deuren. Ook structurele dakwerken behoren tot onze specialiteiten (dakconstructie, dakbedekking en aanpassingen). Zo is uw huis binnen volledig beschermd en is het waterdicht. Onze metselwerken zijn van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw maar ook voor metselwerk bij renovatie. 

 • Afwerking tot in de details

  Kant-en-klare woningen

  Tim Building staat bekend voor de realisatie van kant-en-klare woningen: huizen die tot in de kleinste details zijn afgewerkt: ruwbouw, raamschrijnwerk, vloeren, interieurschrijnwerk en voorzien van sanitair en elektriciteit. Daarnaast kunt u onze vakmannen inroepen voor verbouwingen, een woninguitbreiding en aanbouw.