Hedendaagse nieuwbouw- appartementen te Hove

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Hedendaags
  • Locatie
    Hove

Met Tim Building op de werf staan: het kan!

Als je zelf de nodige kennis hebt van de bouw, sta je natuurlijk graag mee op je eigen werf. Dat was voor Ronald niet anders. Voor Ronald was het belangrijk dat hij zelf ook de handen uit de mouwen kon steken. Na verschillende offertes te zien en gesprekken te hebben met een 5-tal aannemers, besloot Ronald om met Tim Building aan de slag te gaan. Het is niet vanzelfsprekend dat de klant een handje toesteekt op zijn eigen werf, maar daar hadden we bij Tim Building geen enkel probleem mee. En dus stond Ronald elke week mee klaar om aan de slag te gaan. 

Ronald heeft zelf alles uitgetekend en werkte tot de laatste steen mee op de werf van zijn nieuwbouw. Hij zat er dus steeds bovenop. En dat zorgde voor een speciale samenwerking met Tim Building. Na een week was het hele team – inclusief Ronald – op elkaar afgestemd. Het was ook een hele fijne samenwerking en er werd goed gecommuniceerd. Het waren plezante mensen om mee op de werf te staan. Dat horen we graag! 

Wil jij bouwen met een persoonlijke aanpak? Neem hier contact op! 

 

Alles volgens de regels bij aannemer Tim Building

We zorgden samen met Ronald voor een meergezinswoning, namelijk 2 woonentiteiten in een halfopen bebouwing. Het werd een hedendaagse stijl met een gemetste gevelsteen. Het belangrijkste voor Ronald was vooral dat het helemaal in orde was volgens de regels en energienormen. En ook dat is helemaal geslaagd. 

 

Samenwerken met Tim Building: voor herhaling vatbaar!

Ronald was zeer enthousiast over de samenwerking met Tim Building. Zo enthousiast, dat hij voor zijn nieuwe bouw ook bij ons kwam aankloppen, ook deze open bebouwing in Lier is ondertussen gerealiseerd. Tim Building zet de klant dan ook steeds voorop. We denken mee wanneer er een nieuw idee is, we kijken naar de technische ondersteuning en wat er mogelijk is en zorgen ervoor dat alles perfect in orde is. Voor Ronald is de samenwerking met Tim Building voor herhaling vatbaar! 

Kan jij niet meer wachten? Vraag je offerte aan!