Nieuwbouw appartementen in Rumst

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Hedendaags
  • Locatie
    Rumst

Tim Building zorgt voor kwaliteit en snelheid

Samen met de architect gingen de broers Kris en Kurt op zoek naar een geschikte aannemer voor de realisatie van 8 nieuwbouw appartementen. Er waren heel wat offertes om uit te kiezen, maar uiteindelijk bleven er 2 over. Hier blonk Tim Building uit door de prijs, maar ook de korte uitvoeringstermijn en aangeboden kwaliteit voor de appartementen overtuigde Kris en Kurt. En toeval treft dat ook vrienden al met Tim Building samengewerkt hadden. Wat die keuze dan ook nog maar eens positief bevestigde.

Klaar voor een kennismaking? Neem hier contact op!

Een verplichting bij het bouwen van onze appartementen was het voorzien van voldoende parkeerplaatsen onder de nieuwbouw. Het was dus belangrijk dat hieraan voldaan werd. De appartementen werden volledig onderkelderd en voorzien van 12 staanplaatsen. Dat ging dus helemaal goed met Tim Building. Het was ook fijn om te zien dat de bouw snel vooruit ging, en dat zonder kwaliteitsverlies. Dit zorgde voor een goede samenwerking en een hoge tevredenheid!

Benieuwd naar onze expertises? Je vindt ze hier!

Tim Building: da’s bouwen in vertrouwen

Het is dan ook niet voor niets onze slogan. Dat Tim Building met 2 ploegen kon werken aan deze bouwwerken, zorgde ervoor dat alles heel vlot verliep. Ook de communicatie ging heel aangenaam, waardoor het vertrouwen alleen maar de hoogte in schoot.

Ze raden Tim Building dan ook zeker aan. De prijs zorgde voor veel doorslag maar ook de afwerking is tiptop in orde. Moesten ze opnieuw bouwen zouden ze zeker kijken om met Tim Building aan de slag te gaan. En dat horen we graag!

Ook overtuigd van een samenwerking met Tim Building? Contacteer ons!