Nieuwbouwwoning in Boechout

  • Bouwsoort
    Modern
  • Type gebouw
    Nieuwbouw
  • Locatie
    Boechout

Tim & Tim Building: droomteam 

Tim (de bouwheer) kende Tim (onze zaakvoerder) en zijn familie al van vroger en was er dus al snel over uit dat hij met Tim Building wou samenwerken. Het was dus geen moeilijke keuze want het vertrouwen zat al jaren goed. Maar ook de prijs van de offerte zorgde ervoor dat de keuze van Tim voor Tim Building snel gemaakt was. Want bij Tim Building zorgen we steeds voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. 

Klaar voor een kennismaking? Neem hier contact op! 

Voor Tim zorgden we voor een moderne woning met verlijmde gevelstenen. Die betonnen gevelstenen zijn lange, smalle stenen en moeten in een bepaald patroon geplaatst worden. Zo vermijden we scheuren in de toekomst en zorgen we ervoor dat alles volledig winddicht en waterdicht was. Volledig volgens de regels dus, zoals het hoort!  

Het vertrouwen in Tim Building zit goed! 

De samenwerking tussen Tim en het Tim Building team verliep super. De werfleider volgde alles goed op en communiceerde steeds heel duidelijk. Dat zorgt voor extra vertrouwen.  Wanneer de architect een aantal zaken over het hoofd had gezien dacht onze werfleider steeds mee over de oplossingen. Zo stonden ze steeds klaar en werd het tijdig opgelost. Alles was in orde en de samenwerking verliep steeds heel vlot.  

Tim Building doet er steeds alles aan om je huis naar jouw wensen te zetten zonder dat je er zelf steeds aan moet denken of alles goed verloopt. Het vertrouwen in het team van Tim Building is echt hoog, ze weten dan ook altijd wat ze doen. Dat maakt dat je de werf met een gerust hart kunt verlaten, wetende dat ze hard aan het werken zijn en alles goed verloopt.  

Ook overtuigd van een samenwerking met Tim Building? Contacteer ons!