Nieuwbouw- appartementen in Lint

  • Bouwsoort
    Modern
  • Type gebouw
    Appartement
  • Locatie
    Lint

Tim Building steekt er met kop en schouders bovenuit

Voor Indra en Kris was het belangrijk dat hun aannemer een goed aanspreekpunt was, dezelfde communicatiestijl had en dat het een kleine kmo was. Na 3 bedrijven aangesproken te hebben, sprong Tim Building er met kop en schouders bovenuit. Het is geen heel groot bedrijf en de communicatie is echt persoonlijk. En dat overtuigde hen om met Tim Building samen te werken.

De combinatie van de prijs en de duidelijkheid van de offerte, samen met de communicatie met Tim, gaven Indra en Kris extra vertrouwen. Er is ruimte voor ideeën, er kan altijd nog iets aangepast worden. Er is ruimte om te geven en nemen. Ook dat is Tim Building.  

Bouwen met een persoonlijke aanpak? Neem hier contact op!

 

2 appartementen in dezelfde stijl

Indra en Kris wouden een meergezinswoning, namelijk 2 woonentiteiten in een gesloten bebouwing. Eentje voor hen om zelf in te wonen, het andere om te verhuren. Het was voor hen dan ook belangrijk dat het betaalbaar was. Maar ook dat het in orde is met de huidige normen in de bouwsector, en dat het perfect in harmonie is met de andere huizen die er al stonden. We zorgden voor een moderne stijl, door een gemetste gevelsteen die volledig zwart is geschilderd. Zo past deze nieuwbouw helemaal bij het bestaande gedeelte.  

Alles volgens plan bij aannemer Tim Building

De samenwerking met Tim Building verliep heel vlot, alles is steeds goed afgewerkt. Ook wanneer er problemen waren – buiten hun handen – is dit heel vlot opgelost geraakt. De goede communicatie en het harde werk maken Indra en Kris heel tevreden.  

Is Tim Building een aanrader? Absoluut! Het was een goede prijs, er waren geen verrassingen en de communicatie verliep ook steeds vlot. Zowel intern als extern werd er zeer goed gecommuniceerd en dat zie je in het resultaat. Dat mag gezien worden! 

Overtuigd? Vraag hier je offerte aan.