Moderne nieuwbouw met bel-etage in Edegem

  • Type gebouw
    Moderne nieuwbouw
  • Omvang
    Gesloten bebouwing met bel-etage
  • Locatie
    Edegem

Bel-etage ruwbouw met mooie gevel en grote ramen

Een speelse  gevelsteen, hoge ramen en véél lichtinval - elementen die super belangrijk zijn in het huis van Eline en Joris. Hun huis bevat een eenvoudig en open grondplan. Naar eigen zeggen wouden ze geen plaats laten verloren gaan aan onnodige hoekjes en kanten.

Om de gesloten bebouwing zo lichtrijk mogelijk te maken, werden grote ramen geplaatst en realiseerde Tim Building een grote dakoversteek. Bovendien wouden ze energiezuinig bouwen. En dat is zeker gelukt. Een mooie bel-etage met een goede isolatie van de buitenmuren ontstond! Bovendien mogen ze hun woning nu ook een BEN-woning (bijna-energieneutraal) noemen.

Zelf je droomhuis bouwen? Zo komen we in contact met elkaar!

Tim Building: aannemer die opvalt!

Tim Building sprong voor Eline en Joris meteen in het oog tijdens het kennismakingsgesprek waarin ze hun offerte overliepen. Ze konden meteen rekenen op deskundig advies rond het lastenboek en over technische oplossingen voor het project.

Daarnaast kregen Eline en Joris ook even de kans om te bellen met een andere klant van Tim Building die net een eigen werf opgestart hadden. Hun lovende woorden trokken hen dan ook over de streep om voor Tim Building als aannemer te kiezen!

Benieuwd naar de expertises van Tim Building? Leer er hier alles over!

Van ruwbouw tot afwerking in detail en uitstekende service na oplevering

Een ruwbouw starten, het is een hele onderneming. Misschien wel de grootste stap in een bouwproject. Eline en Joris voelden zich echter vanaf het begin gerustgesteld door Tim Building. 

Tijdens de wekelijkse vergaderingen met de projectleider werden ze perfect op de hoogte gehouden van de voortgang van de werken - en konden ze als ‘bouwleken’ ook volgen wat er exact gebeurde.

Toen er enkele weken na het intrekken in hun woning een klein afwateringsprobleem was met hun dak - stond Tim Building meteen ook klaar om dit snel en kosteloos in orde te brengen. Ook na de oplevering van het huis, was de service dus uitstekend!

Benieuwd naar andere realisaties van Tim Building?