Vlotte communicatie op en rond de werf staat voorop

Vlotte communicatie op en rond de werf staat voorop!

Bouwen, dat is om het in sporttermen te zeggen, een kwestie van teamwork en een goed samenspel. En bij een goed samenspel hoort een vlotte communicatie op en rond de bouwwerf. Het team van Tim Building houdt van regelmatig overleg. Dialoog en planning staan voorop.

U houdt niet van slechte communicatie? Wij ook niet!

Om uw woningdroom te vervullen, maken we graag goede afspraken. Nog voor de werken starten, leggen we alles waterdicht vast volgens een afgetimmerde offerte. We bepalen de startdatum van de werken en plannen belangrijke datums en overlegmomenten in. We zorgen er kortom voor dat alles klaar is om uw bouwavontuur te starten!

Lees ook: Teamwork! Maak kennis met onze ploegbazen

Wekelijkse werfvergadering

Vanaf het moment dat ons team op de werf aan de slag gaat, overleggen we regelmatig over de voortgang van het project. We plannen een wekelijkse werfvergadering in met eigenaar, werfleider, architect en ploegbaas. Dit overleg doen we graag direct en efficiënt, zodat we zonder misverstanden verder kunnen bouwen aan het droomhuis van onze klant.

Wat bespreken we tijdens de werfvergadering?

In de eerste plaats gaat het hier om praktische zaken. Zijn er vragen? Waar liggen de knooppunten? Denk aan technische aanpassingen of berekeningen, het bespreken van ingenieursstudies of vragen over de gebruikte technieken. We bespreken alles graag in één keer, zodat we na het overleg onmiddellijk weer verder kunnen. Na elke vergadering maken we een verslag van wat er beslist is.

Wij houden van een soepele communicatie zodat u niet met vragen blijft zitten. Alles gebeurt in nauw overleg. Alleen zo kan je bouwen in vertrouwen ….

Natasja, uw aanspreekpunt ‘op de bureau’

Met vragen over de administratie van uw woning kunt u altijd terecht bij Natasja de Brabander, administratief assistent van Tim Building. Zij is onze drijvende kracht achter de schermen. Ze zorgt ervoor dat alles goed is geregeld, werkt de offertes en facturen uit en zorgt voor overzichtelijke vorderingsstaten en alle administratie op de lopende werven.

Heeft u een vraag over de realisatie van uw woning? Neem hier contact op.