Nieuwbouwwoning in Kontich

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Pastorij
  • Locatie
    Kontich

De persoonlijke aanpak van Tim Building is de key to succes!

Na grondig vergelijken namen Jill en haar man bouwbedrijf Tim Building onder de arm, om hun nieuwbouwproject in hartje Kontich te realiseren. Want naast de correcte prijzen die Tim Building hanteren, kiest Tim Building ook voor de persoonlijke aanpak waar zij zich het beste bij voelden. Ze voelden dus meteen dat ze goed zaten!

Jill en haar man kozen voor een pastorijstijl met een tijdloos karakter. Ze lieten zich inspireren door enkele voorgaande bouwprojecten van Tim Building. Met een duidelijke visie in gedachten creëerden ze dan ook samen met de werkmannen van Tim Building het huis van hun dromen!

Hun direct aanspreekpunt bij Tim Building volgde het bouwproject op van A-Z tijdens ruwbouw en meer. Hij stond Jill en haar man bij met raad en daad en hield zich steeds aan zijn woord. Alles verliep perfect volgens plan!

Wil jij bouwen met een persoonlijke aanpak? Neem hier contact op!

Een symbiose van werk en rust in Kontich

Maar wat is er nu zo uniek aan deze pastorijwoning? Volgens Jill is dat de combinatie van werk- en privéruimten die toch mooi gescheiden zijn. Het huis bestaat namelijk uit een woongedeelte en een handelszaak.

 

Van thuis uit werken en toch de nodige privacy en gezelligheid kunnen creëren, dat was de uitdaging - voor Jill is de uitwerking hiervan meer dan 100% geslaagd!

De zaak bevindt zich op het gelijkvloers van de woning, hun leefruimte op de eerste verdieping met aansluitend de ruime eetkamer en het prachtige buitenterras. Een mooie afscheiding waardoor Jill en haar gezin hun kleine oase van rust terugvinden op de eerste verdieping. En meteen een mooie scheiding tussen werk- en privé ruimte (en bijgevolg tijd)!

Jouw handelszaak implementeren in je woning? Ontdek hier alle mogelijkheden

Alles volgens plan bij aannemer Tim Building

Het staat buiten kijf - Jill en haar man zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Tim Building! Van de ruwbouw tot de afwerking - elke stap werd grondig en tot in de puntjes voorbereid en gepland.

Daarnaast zorgde werfleider Patrick ervoor dat het koppel nooit het gevoel had dat ze er alleen voor stonden bij het bouwen van hun huis. Ze konden met al hun vragen en bezorgdheden steeds bij hem terecht.

Ook overtuigd van een samenwerking met Tim Building? Contacteer ons!