Nieuwbouwwoning in Blaasveld

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Modern
  • Locatie
    Blaasveld

100% bouwen in vertrouwen!

Tijdens hun zoektocht naar een aannemer kwamen Joachim en Marlies ‘via via’ bij bouwbedrijf Tim Building terecht. Na een persoonlijk gesprek met Tim waren zij meteen overtuigd.

Tim Building was het juiste bouwbedrijf op het juiste moment en op de juiste plaats! De transparante werking van Tim en zijn team en zijn gerichte opmerkingen tijdens het bekijken van de bouwplannen, trokken Joachim en Marlies over de streep.

Daarnaast stak Tim Building er volgens Joachim en Marlies op vlak van prijs-kwaliteit met kop en schouders bovenuit tegenover de concurrentie. En dat is sowieso een belangrijke maatstaf om voor een bouwonderneming te kiezen!

Wil jij ook een vliegensvlugge offerte in je mailbox? Vraag je offerte aan

Een moderne nieuwbouwwoning in pastoriestijl

Joachim en Marlies droomden van een moderne woning met gelijmde steen. Hun woning is een mix geworden van een klassieke pastorale stijl en een modern gelijmde woning met een rode steen.

De keuze voor een steen met zachtere, bruine schakeringen bovendien zorgt ervoor dat er een niet al te felle overgang is tussen hun woning en die van de buren - ideaal om bij hun halfopen bebouwing toch dat harmonieuze gevoel te creeëren zonder een brute overgang dus.

Daarnaast was het voor beiden ook erg belangrijk dat hun woning een mooie lichtinval had en een ruimtelijk gevoel. Bij verschillende voorbeelden die ze tijdens hun zoektocht naar dé ideale bouwstijl tegenkwamen, werden half-open huizen door kleine architecturale ingrepen opeens ogenschijnlijk villa’s.

De architect vormde daarom in samenwerking met het team van Tim Building hun wens om door het dak boven hun zithoek schuin omhoog te laten overgaan in een luifel boven het terras. Hierdoor lijkt de living optisch zeer ruim en lijkt het huis door te lopen tot buiten. De grote raampartijen en luifel vormen voor Joachim en Marlies dan ook dé eyecatchers en meerwaarde aan het huis.

Alle expertises van Tim Building leren kennen? Je vindt ze hier!

Tim Building: de betrouwbare aannemer in Blaasveld en omstreken!

Dat Joachim en Marlies tevreden zijn van de samenwerking met Tim Building is duidelijk. “Tim Building was een betrouwbare partner en we zijn zeer tevreden over de samenwerking”, vertelt Marlies. “Onze architect heeft na onze bouw nog andere werven bij Tim Building aangeboden omdat hij zeer tevreden was over de kwaliteit en samenwerking. Ook wij zouden het bedrijf aanraden bij vrienden!”

Helemaal overtuigd? Neem contact op met Tim Building!