Prachtige nieuwbouw appartementen in Koningshooikt

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Appartement & handelspand
  • Locatie
    Koningshooikt

Kiezen voor Tim Building = kiezen voor een jonge ondernemer met pit!

Knappe nieuwbouw appartementen en een handelspand die beiden aansluiten bij de eigendommen naast de deur - dat was de opdracht waarmee Dirk en An op zoek gingen naar een aannemer! Ze kochten het stuk grond naast hun bestaande slagerij met de bedoeling er een fruitwinkel en appartementen te bouwen.

Dankzij heel wat goede referenties van vrienden, familie en kennissen kwamen Dirk en An bij Tim Building terecht. Het feit dat
Tim Building ‘nog maar’ 10 jaar bestaat,  vonden An en Dirk bovendien ook een extra reden om voor ons als bouwbedrijf te kiezen. Zij wouden beiden namelijk erg graag jonge, lokale ondernemers de kans geven om aan hun project mee te werken - een nobel doel, denken we zo!

Zelf appartementen bouwen? Zo komen we in contact met elkaar!

Handelspanden en appartementen die mooi aansluiten bij elkaar

Zoals gezegd hadden Dirk en An het gebouw naast dit stuk grond al in hun bezit. Hier hadden ze dan ook al een slagerij opgestart. Voor hen was het dus zeker belangrijk dat het nieuwe gebouw - waar een groentewinkel zou komen - ongeveer dezelfde stijl had als het andere gebouw. Zo kunnen klanten zien dat deze panden één geheel zijn en bij elkaar horen!
 

En ook voor de drie appartementen die boven de fruitwinkel moesten komen, moest deze stijl dus doorgetrokken worden - ook al zijn deze appartementen vrij basic ingericht omdat ze bedoeld zijn om te verhuren. Een geslaagde opdracht, als je het ons vraagt!

Alle expertises van Tim Building leren kennen? Je vindt ze hier!

Tevreden klanten van aannemer Tim Building

Het moge duidelijk zijn - zowel Dirk als An zijn erg tevreden over de samenwerking met Tim Building. Tijdens het bouwen werden ze namelijk goed bijgestaan. Was er bijvoorbeeld een probleem? Dan werd dit onmiddellijk aangekaart. En liep er iets fout? Ook dan gaven Tim en zijn team onmiddellijk een seintje.

Bovendien verliep alles correct en naar behoren - van facturatie tot bouwproces en opvolging. En wat An en Dik nog meer appreciëren? Dat er mee naar oplossingen gezocht werd voor problemen die niet onmiddellijk onder de ‘taakomschrijving’ van Tim Building vielen. Zin voor initiatief? Check!


Een offerte voor jouw project in je mailbox? Vraag je offerte aan