Moderne nieuwbouw in hartje Lier

  • Bouwsoort
    Modern strak
  • Type gebouw
    Nieuwbouw
  • Locatie
    Lier

Een nieuwbouw met een gezellige toets

Gezelligheid, véél lichtinval en vooral: een warm thuis voor een warm jong gezin in hartje Lier. Marjolein en haar man Klaas hadden een duidelijke visie voor ogen toen ze besloten om hun al bestaande ‘blokje’ - zoals ze het zelf benoemen - om te bouwen naar een moderne nieuwbouwwoning die optimaal is voor kindjes met thuiswerkende ouders in het midden van de pandemie.

Een eerste kennismakingsgesprek met aannemer Tim Building werd ingepland op aanraden van de architect van Marjolein en Klaas. Zo konden ze hun visie uit de doeken doen. Hun visie rijmde nagenoeg meteen met die van Tim Building. Een samenwerking om van hun huis een optimale thuis te maken werd geboren!

Zelf je droomhuis bouwen? Zo komen we in contact met elkaar!

 

Lokale aannemer in Lier met een kleine ecologische voetafdruk

Lokaal blijven = de ecologische voetafdruk van je bouwwerken ook verkleinen. Doordat de vakmannen van Tim Building niet van heel ver moesten komen - ze zijn namelijk uit de streek - konden grote transporten vermeden worden. Dat was voor zowel Marjolein als Klaas erg belangrijk!
 

Lier: een prachtig stadje met fantastische horeca!

Te veel restricties, niet meer te vinden, niet binnen het budget… Marjolein en Klaas hebben lang gezocht, maar vonden helaas niets naar hun smaak. Ten minste - tot ze een prachtige bouwgrond in Lier tegenkwamen!

Een fijne stad met véél horeca en een prachtige ligging? De keuze was snel gemaakt. Het feit dat aannemer Tim Building dan ook nog zo dicht in de buurt bij hen zit, was dé meevaller die de puzzelstukjes in elkaar deed vallen!

 

Tevredenheid troef bij aannemer Tim Building!

Naar eigen zeggen kunnen Klaas en Marjolein geen enkel punt van kritiek vinden bij het samenwerken met Tim Building. Ze waren te vinden voor de flexibele aanpak die Tim Building telkens hanteerde, en vonden het fijn dat heel het team proactief mee nadacht over oplossingen.

Bovendien bleef het team altijd bereikbaar én verliep de bouw van hun woning sneller dan verwacht, waardoor het gezin 2 (!) maanden vroeger kon intrekken dan gepland. Een heuse financiële overwinning!

‘Tevreden zijn van de service’ is voor zowel Marjolein als Klaas een understatement.  Over de hele lijn scoorde Tim Building dan ook érg goede punten bij beiden! En dat had niet alleen te maken met de prijs, de correcte facturen, de uitvoering van de werken  en zelfs de netheid van hun werf - de communicatie die Tim Building met hen onderhield sprong er voor beiden al hélemaal tussenuit!

Zelf je droomwoning realiseren? Contacteer ons!