Landelijke open nieuwbouw in Boechout

  • Bouwsoort
    Landelijk Strak
  • Type gebouw
    Nieuwbouw
  • Locatie
    Boechout

Een open nieuwbouw met genoeg privacy voor elk gezinslid

Een plek die geschikt is voor een gezin met vier kinderen van uiteenlopende leeftijden - Kaatje en Kristof hadden een duidelijk doel voor ogen bij het bouwen van een thuis voor hun nieuw samengesteld gezin.

Hun nieuwe woning? Die moest vooral fungeren als familiewoning voor vroege tieners, pubers én volwassenen . Een harmonieus samenspel tussen privacy voor elk gezinslid en ruimte om als familie bij elkaar te zijn werd geboren.

Zelf je droomhuis bouwen? Zo komen we in contact met elkaar!

Aannemer met oog voor de kleine details

Samen met hun architect gingen Kristof en Kaatje op zoek naar een aannemer die hun droomhuis kon bouwen. En dan was de keuze voor Tim Building voor zowel hen als voor de architect snel evident. Zo gezegd, zo geschiedde! Tim Building bouwde mee aan een thuis met het oog op de kleine details. En net die details maken vaak het verschil.

Bovendien appreciëren Kaatje en Kristof ook dat Tim Building op elk moment  mee nagedacht heeft over het volledige plaatje van het huis. Alle facetten van het huis  werden in hun geheel aangepakt en kritisch bekeken. Waren er bijvoorbeeld last-minute veranderingen nodig die niet bij in de originele bouwplannen stonden? Geen probleem!

Landelijke woning  in Boechout, zonder compromissen

Bij de bouw van het huis werden dan ook nergens compromissen gesloten. Tim Building komt op elk moment alle afspraken na, communiceert duidelijk en dacht actief mee na over zowel praktische als esthetisch mooi ogende oplossingen.

Het resultaat? Een warme thuis midden in het groen waar elk lid van het gezin zijn eigen plekje heeft. Eigen badkamers, eigen douchekamers, grote slaapkamers - en een gezellige leefruimte om heerlijk met zijn allen van te genieten? Het gezin van Kaatje en Kristof is alvast erg tevreden!