Jouw huis bouwen? Met aannemer Tim Building verloopt het vlotjes!

Modern, duurzaam, helemaal klaar voor de toekomst? Ja, we hebben het uiteraard over een nieuwbouwwoning. Klinkt dat als jouw ideale woning? Of lijkt een landelijke woning met een moderne toets jou ook wel wat? Waar je ook naar op zoek bent - je kan samen met ons bouwen in alle vertrouwen.  

Waarom kies je voor Tim Building als aannemer? Simpel - wij doen ons vak graag en dat zie je! Met onze vakkennis, onze uitgebreide expertise én ons ongebreideld enthousiasme maken we samen van jouw woning vast en zeker je droomwoning.

Wat kunnen we voor jou doen?

Waarom zou je Tim Building je huis laten bouwen?

Simpel: ons motto is “Show, don’t tell”. Wij vinden dat mooie woorden ook alleen maar dat zijn. Daarom bewijzen we ons graag tegenover jou. Op onze vlotte en flexibele service mag jij altijd rekenen.

Hoe we onze mooie woorden waarmaken? Neem een kijkje bij de realisaties.

Starten met jouw bouwproject doen we - van ruwbouw tot kant-en-klare woning - altijd vanuit deze 5 basisbeginselen:

  1. Jouw wensen en noden? Altijd het startpunt. Een heldere aanpak en duurzame oplossingen zijn altijd de uitkomst!
  2. Je kan rekenen op échte stielmannen met een passie voor hun vak - van de eerste funderingswerken tot de afwerking.
  3. Een vlotte communicatie staat centraal: je krijgt daarom een vast aanspreekpunt.
  4. We zijn perfectionisten: een strikte coördinatie en een doordachte planning van jouw project zijn voor ons cruciaal.
  5. Jouw tevredenheid? Onze grootste prioriteit. We zorgen er dan ook graag voor dat jij elke stap van de weg met de glimlach ingaat!

Een huis bouwen: wat met de kosten?

Een huis laten bouwen is natuurlijk geen kleine investering. Er komen veel verschillende kosten bij kijken en zo mogelijk nog meer vragen over die investeringen. Maar waar moet je nu echt opletten als het over het financiële plaatje van jouw project gaat? Tussen alle kosten zie je door de bomen het bos niet meer. Dat kan erg demotiverend werken natuurlijk.

Bij Tim Building zijn we ons hier heel bewust van. Daarom ontvangen we jou graag op ons kantoor  om jouw wensen en mogelijkheden grondig door te spreken. Op basis van jouw input, berekenen we een budget met alles erop en eraan. Net zoals we een huis door middel van een stappenplan bouwen, bouwen we ook stapsgewijs jouw offerte op.

Lopen we tijdens het bouwproces overigens ergens tegenaan? Dan communiceren we daar helder over en zoeken we samen met jou naar de juiste oplossing. Zo heb jij op elk moment een duidelijk overzicht van de verschillende kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Vraag hier je offerte

Van ruwbouw tot kant-en-klaar huis: bouwen zonder zorgen

Bij Tim Building gaan we net een stapje verder. Door onze expertise kom je terecht bij een all-in-one aannemer. We kunnen dus heel gericht kijken naar wat je nodig hebt.

Neem je bijvoorbeeld zelf een deel van de werken op, maar zoek je een aannemer voor de ruwbouwfase? Of kies je voor een kant-en-klare woning waarvan de ruwbouw, het buitenschrijnwerk, het dak, de vloeren en het binnenschrijnwerk afgewerkt is? En die al voorzien is van sanitair en elektriciteit?

Ons team zorgt er in welke vorm dan ook graag voor dat jij op het einde van de weg kan genieten van een woning die veilig en duurzaam is, én die bruist van de kwaliteit!

Benieuwd naar onze expertise van het bouwen van een kant-en-klare woning? Neem een kijkje bij onze realisaties!

Tim Building als aannemer voor jouw nieuwbouw, ruwbouw of ander bouwproject?

Kan je niet meer wachten om het te laten bouwen? Ben je helemaal overtuigd van een samenwerking met Tim Building? We horen het graag!

Neem vandaag nog contact op, dan gaan we samen rond de tafel zitten en bekijken we hoe we jouw bouwdromen tot leven kunnen brengen.

Helemaal overtuigd? Vraag jouw offerte aan