Nieuwbouw: halfopen bebouwing met plat dak in Lint.

  • Bouwsoort
    Nieuwbouw
  • Type gebouw
    Halfopen bebouwing
  • Locatie
    Lint

Nieuwbouw met véél lichtinval en véél rust in landelijk Lint

Een modern huis met véél lichtinval - dat was David zijn visie!

Zijn huis bevindt zich in een doodlopende straat in Lint. Omgeven door rustige, groene vlaktes is het voor hem dan ook de ideale buurt om op adem te komen na een drukke dag.

De hoge ramen in zijn huis zorgen voor een natuurlijke lichtinval langs alle kanten. Bovendien heeft hij door deze ramen ook meteen zicht op het groen dat hem omringt, een grote troef. De hoge ramen, en de unieke gevelsteen met lijnen en zonder voegen moeten de moderne look & feel van het huis versterken.

Om aan te sluiten bij de halfopen bebouwing van zijn buren, koos David bovendien voor een plat dak. Zo kon er meteen ook plaats gemaakt worden voor de zonnepanelen die hij er graag op wou plaatsen.

Aannemer Tim Building: oude bekende in de familie

Toen David moest kiezen voor een bouwfirma, moest hij niet lang nadenken. Tim Building zette ook het huis van zijn vader - en die is daar tot op de dag vandaag érg tevreden mee.

De verschillende expertises die Tim Building heeft, waren overigens ook een groot pluspunt. Zo kon hij écht tot in de kleinste details een huis bouwen dat volledog voldeed aan zijn verwachtingen - en dat allemaal met één aannemer.

Benieuwd naar de expertises van Tim Building? Leer er hier alles over!

Winddichte ruwbouw, nog meer winddichte service!

Van eerste bouwplan tot nazorg of eventuele schade aan zijn huis - voor David was het zoals eerder vermeld wel erg belangrijk dat hij voor alles bij één organisatie terecht kon en vandaag de dag terecht kan.

Zo gezegd, zo geschiedde - Tim Building voorzag in eerste instantie al in een winddichte ruwbouw voor David zijn huis. Toen dat onlangs toch aan stormschade leed door extreme weersomstandigheden, stond Tim Building meteen voor hem klaar met raad en daad.

Bekijk onze andere realisaties