Metselwerken: topwerk tot in de kleinste voeg

Onze metsers zijn onze koningen. Zij leveren metselwerken van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om het traditionele metselen of verlijmen. Wij gaan voor topwerk tot in de kleinste voeg.

Metselen van binnen- en buitenmuren

Wij metselen zowel voor nieuwbouw als renovaties: ondergrondse metselwerken, het metsen van nieuwe binnen-en buitenmuren, het plaatsen van tussenmuren, het herstellen van scheuren of barsten en/of dichtmetselen van ramen of deuren. Wij metselen in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. U mag rekenen op vakmanschap, want wij bouwen alsof het voor onszelf is.

Bekijk hier enkele metsel-staaltjes:

Renovatie woning Borsbeek      Nieuwbouw landelijke stijl   
Landelijk wonen met zwembad in Rumst       
Nieuwbouw villa Sint-Katelijne-Waver

Traditioneel of modern? Metsen of lijmen?

Traditioneel metselwerk, metselen in kruisverband, kopse strikken, steense dagkanten, dikke of dunne stenen … Onze metsers bouwen met verschillende technieken en met verstand van isolatie, luchtdicht bouwen en duurzame materialen. Wij geven voorrang aan duurzaamheid, stevigheid én de mooie uitstraling van uw toekomstige woning.

Duurzaam bouwen

Of u nu kiest voor een landelijke of moderne stijl. Tim Building staat voor duurzaam en tijdloos bouwen van woningen voor meerdere generaties. Wij kiezen altijd voor duurzame bouwmaterialen omdat we willen dat de materialen zo lang mogelijk mee gaan.

Binnenmuren of buitenmuren metselen? Schakel Tim Building uit Lier in!

Vraag uw gratis offerte aan