De teambuilding van Tim Building!

Op een stralende vrijdagochtend, stond ons team vol enthousiasme klaar om aan de dag te beginnen. De jaarlijkse teambuilding stond namelijk voor de deur. Na de vorige edities in Neerpelt en Durbuy kozen we deze keer voor de stad Gent als ons speelterrein! Sinds kort zijn er een aantal nieuwkomers ons team komen versterken. Dus dit was de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Spannende uitdagingen en plezier gegarandeerd!

Een peddelende fotozoektocht

het team van Tim Building dat op een rubber vlot op het water roeit

We beginnen de dag niet zonder het nodige kopje koffie en een lekker ontbijt. Daarna stapten we op de bus richting Gent. Na een gezellige busrit van een klein uurtje, arriveerden we aan de Bijlokekaai in Gent. Daar ontvingen we de instructies voor onze eerste uitdaging: een fotozoektocht met rafts op de prachtige Leie.

We verdeelden ons in twee groepen en namen plaats in onze rafts voor een parcours van zes kilometer. Peddelend gingen we op zoek naar gevels, gebouwen en andere monumenten die verspreid waren door het historische centrum van Gent. Onder leiding van kapitein Ludwig wist hun team met slechts één punt voorsprong de overwinning (en de eerste prijs) te behalen.

 

Fun Vijfkamp: lachen verzekerd!

het team dat al lachend een vijfkamp bezig is

Na een korte nabeschouwing en een verfrissend drankje wandelden we naar de Bijlokesite, waar we genoten van een heerlijk lunchbuffet op het terras van het STAMcafé. Na een welverdiende pauze begonnen we aan het tweede deel van de dag: de Fun Vijfkamp op het grasveld van de Bijlokesite.

Opgedeeld in vier teams moesten we verschillende uitdagingen tegen de tijd volbrengen. Van een brancardkoers over een jerrycanrace tot een puzzelproef, onder de stralende zon zette elk team zijn beste beentje voor. En dat zorgde voor heel wat hilarische momenten. Het team onder leiding van ploegbaas Greg won met een ruime en verdiende voorsprong, wat voor een extra dosis teamtrots zorgde.

 

Sfeer en gezelligheid: 10/10

Na deze inspannende, maar leuke activiteiten zetten we onze dag te voet voort langs de Leie richting het bruisende stadscentrum. Daar genoten we van een welverdiende pauze op een terrasje voordat we naar het bekende restaurant Amadeus trokken. Daar aten we de smakelijke ribbetjes à volonté, gevolgd door een verrukkelijk dessert.

Met een rond buikje wandelden we terug naar de Dampoort, waar de bus op ons stond op te wachten om ons terug te brengen naar Lint. Onze teambuilding was een dag vol plezier, lachen, heerlijk eten, en een fantastische sfeer. Voor herhaling vatbaar!