Modern en halfopen Sint-Katelijne-Waver

  • Bouwsoort
    Modern
  • Locatie
    Sint-Katelijne-Waver

 

Volledige ruwbouw, met uitzondering van dak en ramen

Frank Boeye woonde met zijn gezin in een appartement tot zijn oog viel op een mooie grond in Sint-Katelijne-Waver. Hij deed een beroep op het team van Faes Bouwonderneming (later overgenomen door Tim Building) voor de volledige ruwbouw, met uitzondering van het dak, de ramen en de afwerking.”

Regelmatige werfvergaderingen

“We zijn heel tevreden hoe alles is verlopen,” vertelt Frank. “De communicatie liep perfect, onder meer via regelmatige werfvergaderingen met het team van Faes/Tim Building. We kregen er altijd meteen een antwoord op onze vragen of  opmerkingen.”

Hoevestijl met moderne touch

Deze half open bebouwing is een grote woning die volledig onderkelderd is. “Samen met de architect kozen we voor een warme uitstraling, een soort van hoevestijl met moderne touch en een specifieke gevelsteen. Het is een lage-emissiewoning, goed geïsoleerd en met 3-dubbel glas. In de woning is er plaats voor 3 slaapkamers, open keuken, zolder en fitnessruimte.”

Tim Building vinden we top

“Het team van Faes/Tim Building is een competente ploeg. Ze leveren kwaliteit, communiceren heel goed en zijn begaan met hun klanten. Tot zelfs na de oplevering; Toen ik onlangs enkele bijkomende documenten nodig had, werden deze me snel doorgestuurd. Echt top.”

Wonen in het groen van Sint-Katelijne-Waver

Frank verhuisde met het gezin in augustus 2020 naar hun woning in een rustige straat in Sint-Katelijne-Waver. Ze genieten van de groene omgeving, het contact met de jonge buren en de nabijheid van de fietsostrade.