Landelijke woning met aanbouw Putte

  • Bouwsoort
    Landelijk
  • Locatie
    Putte

 

Ruimtelijk renovatieproject

Het gezin van Kristin en Geert liet hun oog vallen op een oude woning in het pittoreske Putte. Omgeven door weidse velden en 50 tinten groen besloten ze de vele kansen van dit pand te benutten en haar terug te laten omtoveren tot een pareltje in een schitterende omgeving.

Lichtrijke ruimtes

Een omgeving als deze smeekt nu eenmaal om grote raampartijen en een wijds uitzicht. Kersverse eigenaars Kristin en Geert besloten dan ook de woning te voorzien van kamerhoge ramen en een aanbouw die de woonruimtes omhult in de schoonheid van dit uitzonderlijk decor.  

Er werd besloten om de oorspronkelijke buitengevels af te breken en een nieuwe gevel te plaatsen, met behoud van het authentieke karakter van de woonst. Om deze werken samen met de uitbreiding tot verweven tot een harmonieus geheel, werden ook binnenin de woonst een aantal muren verplaatst.

Vlot verbouwd met behulp van professionals

Kristin ervaarde dit project als uiterst positief: “We zijn bijzonder tevreden met hoe deze verbouwing verlopen is. Vrienden en familie die na de afronding van de werken op bezoek kwamen, lieten zich steevast lovend uit over het vakwerk dat hier gerealiseerd werd.

Ook de communicatie met de medewerkers en de opleveringstermijn waren onberispelijk. We zijn heel blij met onze huidige stek en bevelen Tim Building warm aan in onze omgeving.”