Tim Building & Bouwonderneming FAES bundelen de krachten vanaf 01/02/2019

Tim Building uit Lier en FAES Bouwonderneming uit Lint bundelen hun krachten en zullen vanaf 01/02/2019 één bouwonderneming vormen onder de naam Tim Building.

De Bouwsector heeft nood aan sterke spelers met een duidelijke toekomstvisie. De groep Tim Building blijft zich daarom onverminderd en onveranderd inzetten en focussen op hun passie voor verfijnd ruwbouwwerk met specialisatie in winddichte oplossingen voor nieuwbouw en verbouwingen. Hieruit zijn de respectievelijke bedrijven ontstaan en zo wil de groep verder groeien en zich blijven onderscheiden.

Onze visie is om de N°1 te zijn in en rond de regio Lier voor winddichte oplossingen. Of het nu gaat om riolering, betonwerk, metselwerk of dakwerken, graag zetten wij onze gebundelde kennis en ervaring in voor uw bouwdromen. Bouwen in vertrouwen blijft het kernpunt van ons bedrijf met klantentevredenheid als het hoogste doel.

Tim Van Dessel, bedrijfsleider van Tim Building, zal samen met Marc Somers, voormalig bedrijfsleider van Faes Bouwonderneming, deze nieuwe groep leiden. Waarbij Tim het vaste aanspreekpunt zal zijn voor de klant en Marc instaat voor het uitvoeringsproces.

Wat betekend dit nu praktisch voor u?

  • Verfijnde kwaliteit
  • Snellere service
  • Persoonlijke werfopvolging
  • Beste prijs-/kwaliteitsverhouding

Indien u vragen heeft kan u steeds terecht bij Tim Van Dessel – 0494/67.75.53

Terug naar overzicht