Met overname van Faes zet bouwfirma Tim Building fors door

Bouwfirma Tim Building nam in 2019 bouwonderneming Faes uit Lint over. “De zorg voor kwaliteit staat bovenaan,” legt zaakvoerder Tim Van Dessel van Tim Building uit. “Net als bij ons staat ook bij Faes een gezonde en milieuvriendelijke manier van bouwen centraal. “

Bouwfirma in en rond Lier

Tim Building zet met deze overname haar weg verder om een heel sterke en betrouwbare speler in de Lierse bouwsector te worden. Beide bedrijven zijn voornamelijk actief in Lier en de omliggende gemeenten. “Ik wou mijn basis wat verbreden en ik kon Marc Somers van de firma Faes overtuigen om zijn zaak aan mij te verkopen”, aldus Tim. “Marc blijft aan boord, maar dan als werknemer.”

"Tim Building is op weg om een heel sterke en betrouwbare speler in de bouwsector van Lier en omliggende gemeenten te worden.” (Tim Van Dessel, Tim Building)

Flexibeler werken met een grote ploeg van vakmannen

“Het voordeel van deze schaalvergroting is dat we flexibeler kunnen werken. Onze klanten zullen we sneller kunnen bedienen en de verlofregeling voor ons personeel wordt wat makkelijker. We hebben nu een ruime ploeg van vakmannen, dan wordt de puzzel al wat sneller gelegd.”

Winddichte oplossingen voor nieuwbouw, verbouwing,  sleutel-op-de-deur

“Het is onze ambitie om de nummer één te zijn in en rond de Lierse regio voor winddichte oplossingen voor nieuwbouw en verbouwingen”, vertelt Tim Van Dessel. “Of het nu gaat om riolering, betonwerk, metselwerk of dakwerken, wij zetten onze gebundelde kennis en ervaring in voor de bouwdromen van onze klanten. Bovendien kunnen we met onze ruimere ploeg nu ook moeiteloos sleutel-op-de-deur projecten naar wens realiseren. Met afwerking tot in de kleinste details.”