Riolering

Rioleringswerken zijn een belangrijk deel van de ruwbouw en vormen de basis voor de comfortvoorzieningen in huis. Het plaatsen van riolering is dan ook vakwerk. Zowel voor de voorbereidingswerken als voor het plaatsen van leidingen, septische putten of waterputten kunt u ons contacteren. Ook herstellingen, het vernieuwen van oude rioleringen, het plaatsen van infiltratiekratten en aansluitingen op het rioolnet zijn bij ons in goede handen.

 

Naar rioleringswerken

Betonwerken

Funderingen spelen een cruciale rol bij de bouw van een woning. Zij zorgen voor de stabiliteit van het gebouw. Voor een fundering op maat kunt u vertrouwen op Tim Building. Het bekisten, storten en afwerken van het beton gebeurt uiterst nauwkeurig met eigen personeel en eigen materieel. Voor funderingsbeton, ruwe of gladde betonplaten of betontrappen ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Naar betonwerken

Metselwerken

Met zijn jarenlange ervaring in de sector staat zaakvoerder Tim Van Dessel samen met zijn vakkundig team borg voor een uiterst professionele uitvoering van al uw metselwerken. Met oog voor detail.

 

Naar metselwerken

Maak een afspraak

Vanuit de thuisbasis in Lier richt Tim Building zich vooral op de grotere verbouwingen en de nieuwbouw in een straal van 15 km rond de Pallieterstad. Wie Tim Building inschakelt, mag gerust zijn. Wij werken volgens de strengste normen voor duurzaam bouwen. Meer weten? We leiden je graag rond op één van onze werven.

Bekijk onze realisaties